top of page
CONFERENCE ROOM 01 copy_edited.jpg

TAKIME & NGJARJE

Krijoni ngjarje të paharrueshme dhe takime të suksesshme në mjedisin perfekt të hotelit tonë, një destinacion i mrekullueshëm për organizimin e eventeve tuaja të rëndësishme!
 

TAKIME DHE NGJARJE

Brezovica Hotel & SPA ka dy salla konferencash: “Kadare” dhe “Butrint”, si dhe një dhomë ngrënie private e cila mund të përdoret edhe si sallë konferencash – “VIP Room”. Sallat e konferencave ofrojnë ambientin perfekt për takime private, takime biznesi, evente speciale, ku garantojmë vëmendje dhe zell për çdo detaj.
Të dyja sallat janë të pajisura me teknologjinë më të fundit, me ndriçimin dhe zërin më të avancuar dhe më të fundit. Pajisjet teknike të tij përfshijnë: Projektor LCD; Ekran pa pagesë; Sistemi i zërit; Sistemi i zërit me mikrofon pa tela; Lidhje Wi-Fi; Flip Chart /Marker; Tabela e bardhë/shënues i tabelës; Lektori. Dhomat tona të biznesit ju lejojnë të pushoni me pamjen e mrekullueshme të malit Sharri gjatë punës.
Planifikimi i rezervimit tuaj me ne nuk ka qenë kurrë më i lehtë! Thjesht dërgoni një email në sales@brezovicahotel.com dhe ekipi ynë i përkushtuar do të sigurojë një proces të qetë rezervimi për ju.

SALA E KONFERENCAVE KADARE

Salla e konferencave Kadare ka një kapacitet prej 130.53 metra katrorë, me gjatësi 18.18 metra dhe gjerësi 7.18 metra dhe lartësi tavani 2.70 metra. Brendësia e saj përfshin një kombinim të qeramikës dhe drurit me dyshemenë me tapet. Kjo sallë konferencash mund të strehojë deri në 45 persona në stilin e sallës së konferencave.

CONFERENCE ROOM 01 copy.jpg

I Gjerë Dhe i Pajisur Mirë

SALA E KONFERENCAVE BUTRINT

Salla e konferencave mund të organizohet sipas nevojave tuaja. Ka fleksibilitet të lartë për të ndryshuar paraqitjen e ndenjëseve në sallën e mbledhjeve, klasën, stilin e teatrit dhe punëtorinë. Me një kapacitet 113.30 metra katrorë, një gjatësi 15.52 metra dhe gjerësi 7.30 metra dhe lartësi tavani 2.70 metra, Butrinti është i gatshëm t'ju akomodojë në çdo stil që i përshtatet nevojave të organizatës suaj. Kjo sallë konferencash mund të strehojë deri në 38 persona në stilin e sallës së këshillit, 34 persona në formë U-je, 65 persona në stilin e teatrit dhe 48 persona në stilin e klasës.

CONFERENCE ROOM 05.jpg

Qendrat e Konventave

DHOMA VIP

​DHOMA VIP është një zonë shumëfunksionale me dy funksione e cila mund të përdoret si dhomë ngrënieje private dhe sallë konferencash. Cilësia e dhomës private të ngrënies ju lejon të festoni suksesin e takimeve tuaja me ushqime të shijshme dhe kafe të mirë ose ndonjë pije.
Dhoma private e ngrënies është e pasur me një shumëllojshmëri menush ushqimesh dhe pijesh, shtrimin e tavolinave dhe ambient të dekoruar sipas preferencave të klientëve. Dhoma VIP ka një kapacitet prej 51.09 metra katrorë, me gjatësi 7.34 metra, gjerësi 6.96 metra me tavan të lartë 2.70 metra dhe qasje në ballkon me pamje nga malet e Sharrit dhe pellgu i kullimit të lumit Lepenc. Dhoma VIP e krijuar në stilin e konferencave mund të strehojë deri në 12 persona në stilin e sallës së konferencave dhe 16 persona në një stil në formë U.

03.jpg

Auditoriume

LOGO BREZOVICA HOTEL.png

REZERVONI VENDIN TUAJ NË HOTELIN TONË PËRMES BOOKING.COM PËR TË GARANTUAR NJË QËNDRIM TË MREKULLUESHËM.

LËRNI NUMRIN TUAJ,
NE JU TELEFONOJMË TANI.

Formulari u dërgua me sukses!

01.jpg

HOTELI YNË,

REPUTACAION I MADH.

bottom of page