top of page
PRESIDENCIALE 03_edited.jpg

DHOMAT

Përfitoni nga dhomat e shkëlqyera të hotelit tonë për një qëndrim të këndshëm dhe relaksues!

REZERVONI VENDIN TUAJ NË HOTELIN TONË PËRMES BOOKING.COM PËR TË GARANTUAR NJË QËNDRIM TË MREKULLUESHËM.

LËRNI NUMRIN TUAJ,
NE JU TELEFONOJMË TANI.

Formulari u dërgua me sukses!

01.jpg

HOTELI YNË,

REPUTACAION I MADH.

bottom of page